Stiri
Now Reading
Mortal Kombat 11 Closed Beta primele impresii
0

Mortal Kombat 11 a fost anuntat la sfarsitul anului trecut la evenimentul “The Game Awards”, iar apoi, au existat nenumarate livesream-uri, chiar si un eveniment special realizat de cei de la NetherRealm Studio, unde ne-au prezentat mai multe detalii despre joc, iar cei care au facut pre-comanda au avut posibilitatea de a incerca weekend-ul trecut cativa dintre luptatorii ce vor face parte din produsul final, plus noile aditii.

Am avut ocazia de a incerca 5 luptatori din seria Mortal Kombat, mai exact Scorpion, Jade, Kabal, Scarlet si Baraka, fiecare dintre acestia avand miscarile sale proprii, cat si un nou element preluat dintr-un alt titlu al studioului NetherRleam si anume Injustice 2. Acum avem posibilitatea de a customiza cum dorim fiecare luptator, de la replicile de intro, pana la diferite fatalitati, cat si costumele. In plus, pe langa faptul ca vor arata diferit, fiecare obiect va avea atributiile sale si vor oferi un mic avantaj celui care il poarta.

Pe langa elemntele customizabile ale fiecarui luptator, am mai avut posibilitatea sa incercam in modul single player deja cunoscutul mod Klassic Tower, unde va trebui sa ne batem cu cei mai buni luptatori pentru a ajunge in varf. Pentru componenta multiplayer am avut la dispozitie doar modul 1vs1 despre care nu sunt prea multe de zis.

Din punct de vedere al gameplay-ului foarte mari schimbari nu exista, la baza pastrandu-se aceeasi idee, insa exista mici diferente precum lipsa abilitatii X-Ray ce se incarca in functie de cum se desfasura lupta. Acesta a fost inlocuit cu Fatal Blow fiind activat in momentul in care a fost depasit un anumit prag de viata pierduta, si poate fi folosit pe parcursul meciurilor doar o singura data. Din fericire X-ray-urile nu au fost eliminate definitiv, fiind doar redenumite “krushing blow” iar activarea lor poate fi efectuata dupa un anumit numar de miscari folosite. Miscarile violente, precum Fatalitatile, sunt la ordinea zilei, comparativ cu titlurile precedente sunt cu mult peste acestea, oferind o satisfactie mai mare dupa fiecare lupta castigata.

Grafica se prezinta foarte bine, hartile fiind mult mai detaliate fata de cele din jocurile anterioare, precum si fiecare luptator este mult mai bine realizat. Sunetul se ridica la inaltimea asteptarilor, stralucind mai ales in momentele cand jucatorii activeaza Fatalitati sau Krushing Blows, cand putem auzi fiecare os, sau bucata din corp, cum se rupe.

In final, recomandam cu caldura urmatorul titlu Mortal Kombat, atat pentru fanii seriei, cat si pentru noii veniti care doresc cateva sesiuni de lupte intense si pline de sange. Data de lansare pentru Mortal Kombat 11 este pentru 23 aprilie, iar platformele pe care va fi disponibil sunt PlayStation 4, Xbox One, Pc si, in premiera, pe Nintendo Switch.

About The Author
Alexandru Serban

Leave a Response