Jokazii
Articol curent
Life is Strange și Killing Floor 2 pot fi acum descărcate gratuit de către abonații PlayStation Plus
0

Abonații PlayStation Plus pot descărca jocurile disponibile în luna iunie începând de astăzi. Printre acestea se numără Life is Strange, titlu dezvoltat de DONTNOD și publicat de către Square Enix LTD, dar și Killing Floor 2 al celor de la Tripwire Interactive.

Life is Strange, un titlu episodic format din 5 părți, plasează jucătorii într-un univers în care timpul poate fi derulat înapoi, iar fiecare alegere are o consecință distinctă, trecutul, prezentul și viitorul fiind influențate de aceste opțiuni. La nivel mondial, jocul a fost vândut în peste 3 milioane de exemplare și a câștigat premiul BAFTA Games Awards 2016 pentru cea mai bună poveste.

Killing Floor 2, lansat în toamna anului trecut, urmează aceeași rețetă a succcesului stabilită de primul joc al francizei, apărut în 2009, și este o alegere frecventă a celor care își doresc un first-person shooter horror care poate fi jucat cu până la 5 prieteni în varianta co-op. Killing Floor 2 a primit recent o actualizare, Descent Content Pack, ce include două hărți în premieră, dar și 2 arme noi, disponibile, de asemenea, pentru abonații PlayStation Plus.

Lista jocurilor oferite gratuit abonaților PlayStation Plus este completată de Abyss Odyssey (PS3); WRC 5: World Rally Championship (PS3); Neon Chrome (PS Vita – cross-buy cu PS4) și Spy Chameleon (PS Vita).

Despre Autor
Alexandru Serban
Comentarii

Lasa un raspuns