Gear
Articol curent
Razer Wolverine Tournament Edition GameXP Review
108 108 0

Razer Wolverine Tournament Edition GameXP Review

de Catalin GheorgheMay 15, 2018

Intr-o zi obisnuita m-am trezit la usa cu un pachet pe numele meu numai bun sa tina loc de plictiseala. Nu mai stau pe ganduri, il deschid si gasesc un controller Razer Wolverine venit in teste sa ne dam si noi cu parerea despre calitatile sale. Cum plictiseala a disparut subit, il bag in PC si ma pun pe treaba. Primul lucru pe care-l remarc este ca Wolverine este definit printr-o calitate inalta a materialelor folosite dar si cand vine vorba de design, fiind in top alaturi de device-urile consacrate.

In cutie, veti gasi controller-ul, cablul USB care este foarte rezistent, manualul de instructiuni, si cateva stickere Razer. Acesta este un device premium asa ca pretul este destul de piperat, dar pentru ceea ce ofera, consider ca aceasta investitie merita.

Fiind o persoana care nu e prea obisnuita cu controller-ul de Xbox, am avut ceva dubii la inceput, dar imediat cum l-am scos din cutie, controller-ul s-a simtit foarte bine, ergonomic, cu un grip foarte bun, pentru momentele intense de gaming. De asemenea un alt lucru ce a iesit in evidenta, este greutatea controller-ului: desi pare un device solid, este foarte usor iar pentru sesiunile lungi de gaming acest lucru il face partenerul ideal. Un alt plus este faptul ca device-ul nu are nevoie de baterii, dar acest lucru duce la un minus: controller-ul nu este wireless. Pentru un setup PC, faptul ca device-ul are nevoie in permanenta de un cablu USB nu este o problema atat de mare, dar pentru un setup de Xbox din punctul meu de vedere poate constitui o decizie importanta in decizia de cumparare.

Un alt plus este multitudinea de butoane pe care controller-ul le pune la dispozitie jucatorilor. Acest lucru da si o nota de profesionalism, iar pe langa controllerele obisnuite, acesta mai are in plus 4 butoane: 2 pe spatele controller-ului, si alte 2 in partea de sus. Cele de pe spate sunt foarte usor de folosit si sunt la indemana, pentru reactii rapide in timpul gameplay-ului. Ca tot veni vorba de butoane, ele se simt foarte bine la apasare, si este diferit fata de controller-ul Xbox, iar tehnologia din spatele butoanelor, (daca o pot numi asa), Razer a numit-o “mecha-Tactile”.

Fiind un produs Razer, asa cum sunteti obisnuiti, controller-ul este acompaniat de luminile specifice RGB Chroma, care din fericire pentru gustul meu nu sunt in exces, si dau chiar o nota de stil. Acestea pot fi schimbate cu ajutorul aplicatiei Razer Chroma, atat pe Xbox One cat si pe PC.

In ceea ce priveste functionalitatea, device-ul a fost testat de noi pe cele mai in voga jocuri precum: Fortnite, Counter-Strike, FIFA 18, Mortal Kombat X dar si multe alte jocuri. Pot spune ca device-ul a functionat impecabil, iar setarile vaste din aplicatie au fost folositoare, si au ajutat la creearea de profile ale butoanelor, pentru fiecare joc in parte. Personal, mereu am preferat controller-ul in locul tastaturii si a mouse-ului, iar acest device pot spune ca imi ofera tot ceea ce am nevoie in materie de control si performanta, indiferent de joc. Multe de spus nu sunt deoarece din punctul meu de vede nu a existat nimic negativ ca experienta si totul a functionat exact cum ma asteptam.

In concluzie, Razer Wolverite Tournament este un controller de calitate, face parte din clasa high-end a device-urilor de gaming, avand o tinta bine stabilita ca si cumparatori: gamerii profesionisti, indiferent de joc, device-ul mulandu-se pe toate stilurile si toate genurile, avand foarte mutle posibilitati de customizare a butoanelor.

Despre Autor
Catalin Gheorghe
Comentarii

Lasa un raspuns