Review-uri GameXP
Articol curent
ICE AGE: SCRAT’S NUTTY ADVENTURE
0

Imi aduc aminte cu placer de filmele Ice Age, iar cu siguranta unul dintre cele mai amuzante personaje este Scrat, pe care acum aveti sansa din nou de a-l ajuta in vesnica lui misiunea de a cauta ghinda. Voi incepe prin a va spune direct, ca Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure nu este un joc bun, duce lipsa de dificultate in gameplay, si de diversitate. Cu toate ca jocul are un potential urias, mai ales ca design-ul nivelelor este excellent, imi da impresia ca producatorii s-au decis sa faca doar un joc decent si nimic mai mult.

In ceea ce priveste povestea, jucatorii sunt pusi in pielea lui Scrat, care trebuie sa isi recapete pretioasa ghinda dupa ce acesta a scapat-o in Templul Scratazon. Templul a primit ghinda ca pe o ofranda si a activat cele 4 alune de crystal. Acestea fiind spuse, Scrat rebuie sa se duca in 4 locatii diferite pentru a aduna cele 4 alune, ce trebuie duse la templu. Din toata aceasta poveste singura decizie buna a fost ca protagonistul sa fie Scrat, spre deliciul oricarui fan Ice Age. Locatiile in care Scrat va ajunge cu ajutorul vostru, din pacate duc lipsa de dialog intre personaje cunoscute din seria filmelor, acestea doar aparand undeva in background, si doar le puteti vedea, ca si cum va aflati intr-un muzeu, asa ca jocul va ofera o atmosfera cam singuratica, chiar lipsita de viata, iar pe langa acest lucru, povestea nu deviaza niciodata de la misiunea du-te acolo, ia aluna si intoarce-te.

Daca ati jucat Ice Age 2: The Meltdown, jocul lansat in 2006, modul in care il controlati pe Scrat este similar, acesta poate sari, se poate da peste cap, poate arunca obiecte, si poate sa faca niste miscari de kung-fu pentru a-si bate inamicii (niste gandaci). De aceasta data insa, avem cateva abilitati noi, ca de exemplu saritura dubla. In mod normal Scrat nu vorbeste, acesta utilizand doar sunete si tipete pentru a se exprima, pe care le vom auzi atunci cand acesta isi reface viata sau adunand niste “cristale”.

Nivelele sunt principalul lucru din acest joc, se vede ca s-a lucrat la asta, deoarece sunt foarte bine realizate, si design-ul este incantator, dand cateodata senzatia de un joc open-world, in timp ce totul este linear. Veti incepe jocul intr-un loc linistit, peisaje frumoase, urmand ca mai apoi sa ajuneti pe munti si lacuri pline de lava. Ceea ce veti face in fiecare nivel este sa sariti si sa adunati cristale, iar cu acestea puteti debloca concept art in meniul principal, iar pe langa aceste tablete mai sunt bucati de statui pe care le primiti dupa ce bateti diferiti gandaci. Un alt lucru care se mai abate cat de cat de la poveste este faptul ca o sa gasiti usi care sunt blocate, iar pentru a le debloca trebuie sa gasiti 2 chei (care sunt in forma de alune). Jocul este foarte scurt, iar in 3-4 ore il veti termina, insa partea proasta este ca veti simti ca ati vazut cam tot ce se poate vedea dupa prima regiune.

In concluzie, in loc sa fie un joc nou, Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure se simte ca un remaster al jocului lansat in anii 2000, si din pacate nu este cel mai bun remaster. Ca si lucruri positive, design-ul nivelelor este foarte bun, cu zone care se conecteaza foarte bine, si da senzatia de o harta imensa, dar ramene in acelasi timp prea linear. Cu alte cuvinte, titlul duce lipsa de provocari pe toata durata povestii, devenind plictisitor si fiind extrem de repetitiv.

PRO

- Scrat este personajul principal

- Peisajele superbe

- Design-ul fantastic al nivelelor

CONTRA

- Repetitiv

- Poveste foarte scurta

- Jocul este mult prea usor

Nota
Nota Noastra
Nota Useri
Noteaza!
Gameplay
7.0
Grafica
7.0
Sunet
7.0
Storyline
5.0
Atmosfera
8.0
Rejucabilitate
5.0
Durata de joc
5.0
Optimizare
8.0
Diversitate Gameplay
5.0
PE SCURT

Pentru fanii fimelor Ice Age, este un deliciu sa intri in pielea lui Scrat si sa vezi indeaproape peisajele cu care am fost obisnuiti din filme.

6.3
Nota Noastra
Nota Useri
Ai adaugat deja nota
Despre Autor
Razvan Rizea
Comentarii

Lasa un raspuns

Gameplay
Grafica
Sunet
Storyline
Atmosfera
Rejucabilitate
Durata de joc
Optimizare
Diversitate Gameplay