Stiri
Now Reading
NBA Live 18 – E3 2017 – Primele detalii despre joc au fost anuntate la EA Play
0

NBA Live 18 – E3 2017 – Primele detalii despre joc au fost anuntate la EA Play

by Alexandru SerbanJune 13, 2017

EA incearca sa resuciteze seria NBA Live implementand cateva noi idei luate din ograda celor de la 2K, acestia avand in ultimii ani unul dintre cele mai bune jocuri de baschet.

NBA Live vine cu un career mode intitulat The One, in care iti vei creea jucatorul dupa bunul plac si il vei aduce pe culmile succesului.  Multe detalii nu sunt date din acest trailer insa EA a dezvaluit cate ceva in urma conferintei de la E3, precum doua moduri The League: meciuri de NBA la nivel profesionist si The Streets fiind meciuri jucate pe terenuri in aer liber si cel mai probabil o parte din reguli nu sunt respectate.

Customizarea jucatorului va fii una diversificata avand majoritatea brand-urilor importante din lumea baschetului. Iar modul The One nu este o campanie single player ci mai degraba una multiplayer deoarece va include evenimete live care se vor juca co-op sau multiplayer insa poti alege si varianta solo.

NBA Live 18 va fi lansat in septembrie pentru  PlayStation 4 si Xbox One. Iar un demo este programat sa apara in luna August si progresul din varianta demo va fii salvat pentru varianta full a jocului.

About The Author
Alexandru Serban

Leave a Response