Gear
Now Reading
HyperX își extinde linia de gaming high-performance cu primele căști wireless și un nou kit de gaming RGB
0

HyperX își extinde linia de gaming high-performance cu primele căști wireless și un nou kit de gaming RGB

by Alexandru SerbanJanuary 15, 2018

HyperX®, divizia de gaming a companiei Kingston Technology Company, Inc, și-a extins astăzi portofoliul de gaming cu primele căști wireless, HyperX Cloud Flight, dar și cu noua linie de periferice pentru gaming RGB, incluzând tastatura mecanică HyperX Alloy EliteRGB și noul mouse HyperX Pulsefire Surge.

Căștile wireless HyperX Cloud Flight oferă un nivel înalt de libertate și confort, prin autonomia de 30 de ore, cea mai ridicată de pe piață la ora actuală, asociată cu calitatea sunetului specifică gamei de căști HyperX.

De asemenea, noua tastatură Alloy Elite RGB, împreună cu mouse-ul Pulsefire Surge RGB, duc gaming-ul profesionist la un alt nivel, prin posibilitatea de customizare completă și crearea unei experiențe de gaming imersive.

„Expoziția de la CES subliniază angajamentul HyperX de a lansa permanent produse de gaming de înaltă performanță, pentru gamerii de orice nivel, fie că aleg FPS-urile de pe console, competițiile 1-vs-1 de pe PC sau turneele eletronice, alături de jucători de pe întreg globul”, a declarat Paul Leaman, Vicepreședintele EMEA, HyperX.

Căștile wireless HyperX Cloud Flight

Căștile wireless HyperX Cloud Flight oferă o autonomie de până la 30 de ore, cea mai mare în lumea gaming-ului la ora actuală. Cu un design cu cupe închise, care pot fi rotite la 90 de grade, Cloud Flight oferă o experiență audio imersivă în jocuri, cu difuzoare de 50mm, ce funcționează la o frecvență de 2.4 GHz. Căștile sunt certificate TeamSpeak și Discord și includ un microfon detașabil, cu noise-cancelling. Sunt compatibile PC, PS4 și PS4 Pro și oferă control integrat asupra efectelor LED, mic mute, oprire/pornire, volum și suport pentru o conexiune audio analog cu 3 intrări.

Tastatura mecanică HyperX Alloy Elite RGB

Tastatura HyperX Alloy Elite RGB, prima tastatură full-featured RGB mecanică de gaming, oferă posibilitatea customizării complete a culorilor, prin software-ul NGenuity. Tastatura Alloy Elite RGB poate salva până la 3 profiluri personalizate în memoria internă, modificabile cu o singură atingere. Este creată dintr-un cadru rezistent de metal, are butoane media dedicate, un port USB 2.0, control rapid asupra iluminatului și este disponibilă în variantele de switc-uri Cherry MX roșii, maro și albastre. Alloy Elite RGB are și un suport detașabil pentru încheieturile mâinilor, precum și gravări ale tastelor de culoarea titanului. Dotările suplimentare includ un mod “Game’, N-Key Rollover și anti-ghosting

Mouse-ul HyperX Pulsefire Surge RGB
Mouse-ul HyperX Pulsefire Surge RGB are iluminare dinamică 360° și dispune de un senzor Pixart 3389 care îi conferă acuratețe și viteză, cu setări ce pot ajunge până la 16,000 DPI. Setările DPI native permit gamerilor să monitorizeze setările prin intermediul unui indicator LED. În plus, mouse-ul include contacte Omron, ce conferă o fidelitate a clickurilor de 50M. Pulsefire Surge este creat pentru tracking fluid, precis și rapid, fără accelerare. Folosind software-ul HyperX Ngenuity, gamerii pot salva funcțiile de care au nevoie pe cele 6 butoane programabile.

Disponibilitate:

Noua linie de gaming HyperX va putea fi văzută și testată la CES, în timpul CES Unveiled, dar și la Pepcom Digital Experience și în HyperX Tower Suite, în perioada 8-11 ianuarie, la hotelul Venetian. În plus, noile produse vor putea fi cumpărate prin rețeaua HyperX, la următoarele prețuri:

  • Căștile HyperX Cloud Flight – disponibile din ianuarie, la un preț de 159,99 de euro
  • Tastatura mecanică  HyperX Alloy Elite RGB, disponibilă de la începutul lui ianuarie, la un preț de 169,99 de euro

HyperX lansează primele memorii DDR4 RGB din lume sincronizate prin infraroșu

HyperX Predator DDR4 RGB folosește tehnologia IR pentru a sincroniza iluminarea RGB în mai multe module

Las Vegas (CES), 8 ianuarie 2018 – HyperX®, divizie a Kingston® Technology Company, Inc., anunță astăzi lansarea primelor module de memorie cu iluminare RGB sincronizată prin infraroșu – HyperX® Predator DDR4 RGB. HyperX a implementat canale de comunicare prin infraroșu în fiecare modul de memorie, permițând astfel sincronizarea luminilor LED din mai multe module pentru culori și modele spectaculoase. Alimentată direct din placa de bază, această tehnologie ce urmează să fie patentată oferă o experiență vizuală inedită pentru memoriile de gaming RGB, sisteme overclockate și sisteme DIY.

“Sincronizarea memoriilor HyperX Predator DDR4 RGB prin tehnologia infraroșu creează o nouă modalitate de a experimenta luminile RGB și le permite totodată gamerilor și pasionaților de overclocking să personalizeze și mai mult experiența de gaming”, a declarat Paul Leaman, VP, HyperX.

Pe lângă sincronizarea prin infraroșu a iluminării RGB, modulele Predator DDR4 RGB oferă mai multe modele de iluminare atunci când sunt conectate la placa de bază, cu ajutorul unui soft de control RBG compatibil. Hyper X colaborează cu producătorii de plăci de bază pentru a testa și calibra memoriile HyperX Predator DDR4 RGB în conformitate cu programele de control specifice, inclusiv ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion și MSI Mystic Light Sync. În plus, la rândul lor, distribuitorii de carcase precum In-Win introduc noi funcționalități pentru a oferi compatibilitate pentru controlul și iluminarea RGB.

HyperX va face o demonstrație a noilor funcționalități de iluminare LED a memoriilor Predator DDR4 RGB la CES, între 8 și 11 ianuarie 2018, la Venetian Hotel, Tower Suite # 30-335, Las Vegas. HyperX va expune de asemenea echipamente din linia de gaming, inclusiv:

  • Căștile wireless de gaming HyperX Cloud FlightTMprimele căști HyperX wireless, cu o o autonomie a bateriei de peste 30 de ore1, cea mai mare durată de funcționare a bateriei disponibilă pe piața de gaming.
  • Tastatura de gaming HyperX Alloy Elite RGBTM, prima tastatură cu funcționalități RGB complete din gama HyperX. Software-ul HyperX NGenuity® permite personalizarea întregii tastaturi sau unei singure taste.
  • Mouse-ul de gaming HyperX Pulsefire SurgeTM este primul mouse RGB HyperX cu efecte de lumini Dynamic 360°. Pulsefire Surge utilizează un senzor Pixart 3389 ce suportă până la 16,000 DPI.

 

Disponibilitate

Memoriile Predator RGB vor fi livrate în al doilea trimestru din acest an. Mai multe informații despre preț, specificații și configurații vor fi disponibile în apropierea momentului livrării.

About The Author
Alexandru Serban

Leave a Response