Now Reading
S-a lansat expansiunea KerbalSpace Program: BreakingGround pentru PC
4 6 0

S-a lansat expansiunea KerbalSpace Program: BreakingGround pentru PC

by Razvan RizeaJune 3, 2019

Private Division și Squad au anunțat lansarea pe PC a mult așteptatului KerbalSpace Program: BreakingGround, a doua expansiune a deosebit de popularului simulator spațial, care introduce noi caracteristici captivante. Prima schimbare majoră care-i așteaptă pe jucători este creșterea numărului de obiective posibile după întâlnirea unui corp ceresc, datorită adăugării de noi oportunități de cercetare științifică și de noi instrumente.

Expansiunea KerbalSpace Program:BreakingGround le prezintă jucătorilor noi componente de robotică, car includ pivoți, rotoare, pistoane și multe alte module de diferite dimensiuni. Aceste componente încurajează inventarea unor nave spațiale cu adevărat creative, care să aibă funcționalități mult mai avansate față de ce se putea construi în joc până acum.

Știința aplicată este o altă inovație majoră, adusă de această expansiune, care îmbogățește gameplay-ul din punctul de vedere al desfășurării experimentelor și a colectării de date, elemente care merg mână în mână cu procesul explorării spațiale. Jucătorii vor putea încorpora un container în nava lor spațială, care va funcționa ca spațiu de depozitare pentru diferitele echipamente de cercetare științifică. După sosirea la destinație, aceste echipamente pot fi utilizate pentru a monitoriza și a aduna date prin metode consacrate, rezultatele fiind transmise înapoi pe Kerbin, planeta rasei Kerbal. Unul dintre instrumente, seismograful activ, le oferă jucătorilor șansa de a provoca intenționat coliziuni între navele spațiale și corpurile cerești pentru a aduna date seismice.

Expansiunea KerbalSpace Program: BreakingGround schimbă și experiența de explorare a diferitelor corpuri cerești, în primul rând prin posibilitatea întâlnirii de noi tipuri de suprafață. Acestea, sunt împrăștiate în întreg sistemul solar și pot fi analizate prin atașarea unui braț robotic special la vehiculul de explorare. Astfel, jucătorii pot întâlni criovulcani, meteori, cratere și alte suprafețe misterioase ce așteaptă să fie descoperite. Mai mult, noua expansiune aduce și un nou costum spațial futurist, astfel încât Kerbalii să poată explora cu stil spațiul infinit.

“Ascultăm cu atenție feedback-ul venit din partea comunității de jucători KerbalSpace Program, iar BreakingGround implementează un aspect îndelung cerut de fani, la îndeplinirea căruia am lucrat din greu:motive convingătoare pentru explorarea și cercetarea planetelor,” a declarat Nestor Gomez, LeadProducerîn cadrulSquad. “Acum jucătorii au și mai multe motive pentru a explora sistemul solar în căutarea de corpuri cerești.”

“Creativitatea comunității KSP este un lucru care ne uimește în mod constant,” a declarat Michael Cook, Executive Producerîn cadrul Private Division. “Expansiunea KerbalSpace Program: BreakingGround este plin de conținut nou, care, credem noi, va adăuga nenumărate ore de distracție și va inspira noi design-uri deosebit de creative. De abia așteptăm să vedem cu ce ne vor mai surprinde fanii jocului.”

În KerbalSpace Program, jucătorii primesc sarcina de a administra programul spațial al unei rase extraterestre, denumită Kerbals. El are acces la o selecție de componente pentru a construi o navetă spațială complet funcțională, care zboară în concordanță cu legile aerodinamicii și a fizicii ce se aplică în orbită. După construirea navei, jucătorii au posibilitatea de a lansa o echipă de astronauți care să exploreze noi planete în sistemul solar Kerbal. Dacă reușește să țină echipajul în viață, jucătorul poate construi noi baze și stații spațiale extinzând și mai mult raza de explorare.

KerbalSpace Program include trei moduri de joc. În modulScience, jucătorii pot conduce experimente pentru a descoperi noi tehnologii și a extinde cunoștințele rasei Kerbal. În modulCareer, ei vor superviza fiecare aspect al programului spațial, inclusiv construcția navei, strategia de lansare, obținerea finanțării necesare a programului, dezvoltarea de îmbunătățiri etc. În modulSandbox, jucătorii pot crea nava spațială a visurilor lor, folosind orice componentă și tehnologie din joc.

KerbalSpace Program: HistoryandParts Pack este disponibil acum pentru PS4™ și Xbox One la prețuri pornind de la 9.99 dedolari. KerbalSpace Program are o încadrare de 3+în sistemul PEGI, fiind potrivit oricărui utilizator cu vârsta de peste trei ani.

Private Division este parte a companiei Take-Two Interactive Software, Inc.

About The Author
Razvan Rizea

Leave a Response