Ultimele Stiri
 
Mai Mult
27
 
Mai Mult
22
 
Mai Mult
18

Top Jocuri
Try a different filter
Hardware
 
RAZER ANUNȚĂ NOILE PERIFERICE STAR WARS STORMTROOPER™ CARE ÎMBIE FANII CELEBRULUI FILM SĂ SE ALĂTURE PĂRȚII ÎNTUNECA...
 
 
 
 
 
 
Mai Mult
February 10, 2020

Gamerii GeForce sunt Game Ready pentru Zombie Army: Dead War 4

Cel mai nou Driver GeForce Game Ready livrează suport încă de la lansare pentru Zombie Army: Dead War 4, Apex Legends: Season 4 și Metro Exodus: Sam’s Story și adaugă suport pentru trei noi monitoare de gaming compatibile G-SYNC.

Mai mult conținut cu Ray Tracing pentru Metro Exodus: Sam’s Story

Metro Exodus: Sam’s Story este o expansiune majoră pentru titlul cu renume care beneficiază de Ray Tracing, Metro Exodus. La fel ca în jocul de bază, Ray Tracing și DLSS sunt disponibile, deci vă puteți aștepta la iluminare globală incredibilă cu ajutorul Ray Tracing, dar și la [...]

27
 
Mai Mult
February 10, 2020

Xbox Series X se va focusa pe experienta gamer-ului

Phil Spencer, vicepresedintele executiv al diviziei de gaming Xbox, a dezvaluit ca mult asteptata consola Xbox Series X, care va intra pe piata de profil spre finele anului 2020, nu se va axa pe exclusivitati in primii 1-2 ani de existenta, ci pe experienta de gaming de care va beneficia user-ul intrucat “developer-ii au la dispozitie capacitatile necesare ca sa obtina maximum posibil din hardware-ul de gaming de care dispun”.

Phil a punctat ca ideea de la care s-a plecat a fost, logic, creearea celei mai bune console pe care o poti lega la un tv, insa nu s-a dorit limitarea producatorilor de gaming catre un anume tip de consumator, din moment ce acestia tintesc un [...]

22
 
Mai Mult
January 30, 2020

The Outer Worlds se lanseaza pe Nintendo Switch pe 6 martie 2020

Obsidian Entertainment, Virtuos Games și Private Division au anunțat azi The Outer Worlds, RPG-ul single-player multiplu premiat și apreciat pentru umorul său întunecat va fi lansat pentru Nintendo Switch pe data de 6 martie.

Indiferent dacă preferi să-ți trosnești oponenții cu o rază de miniaturizare sau să-i vrăjești folosind carisma ta, The Outer Worlds îți permite să joci în felul în care-ți dorești, devenind eroul sau rău-făcătorul galactic al visurilor tale. Versiunea de Nintendo Switch, îți va permite să iei cu tine The Outer Worlds oriunde te-ai duce.

18
Incarca mai multe
End of the line!